Tillbaka till förstasidan Switch to English
 

Vi leder rätt!

BS Elcontrol AB är specialiserade på att konstruera och tillverka automatikutrustning och apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Men inte bara det. BS Elcontrol leder rätt. Bakom detta döljer sig en ambition och passion att hela tiden göra vårt yttersta för att se till att du får en lösning som ger ett verkligt värde till just din verksamhet. Vi vill vara din partner inom process- och maskinstyrning och leverera problemfria lösningar, så att du kan fokusera på att utveckla dina affärer.

Kundens behov i fokus

Vad som är viktigt för dig kan bara du tala om för oss. Kanske är det en teknisk rådgivare som deltar i framtagandet av nya innovativa lösningar för styrning av din anläggning. Eller är det snabba offertsvar och korta leveranstider. Möjligen har du specifika standarder och lösningar som behöver följas för olika projekt. Vilka behoven än är så ser vi till att uppfylla dem. Det skall vara enkelt att göra affärer med oss!

Rätt kvalitet till rätt pris

Att vi har rätt pris och kvalitet är en självklarhet för oss. Vi var ett av de första företagen i branschen att kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 redan 1998 och har varit det sedan dess. Hela vår verksamhet genomsyras av ständig utveckling och förbättring.

Kort historik

Vi har varit verksamma i branschen sedan 1985 och har vuxit stadigt i takt med våra kunder. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av apparatskåp i Sverige och Norge. En stor del av vår produktion exporteras. Vi är 40 anställda med konstruktion och produktion i Älvängen utanför Göteborg. Vårt dotterbolag i Siauliai i Litauen står för produktionen av systemlösningar i stora serier eller med standardiserat innehåll.