Tillbaka till förstasidan Switch to English
 

Apparatskap och automatikutrustning

Apparatskåp och automatik-utrustning

Apparatskåpet är hjärnan i din anläggning. Bakom skalet döljer sig hela vår erfarenhet och kompetens om hur vi kan styra din anläggning på bästa sätt. Vi väljer de mest optimala komponenterna för just din applikation och sätter samman dem på det smartaste sättet. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av elkomponenter. Vi håller koll på den senaste tekniken åt dig och genomför ständig kompetensutveckling av vår personal. Genom våra stora inköpsvolymer kan vi se till att du får rätt pris och prestanda på din lösning.

Våra moderna och effektiva verkstäder i Älvängen och Litauen utför byggnation av apparatskåp, automatikutrustning och elcentraler. Skåpen byggs enligt gällande standarder eller utifrån dina specifika krav. Varje skåp byggs enligt våra kvalitetsrutiner och funktionstestas före leverans. Vi gör såväl kundspecifika projekt som standardiserade uppdrag med längre serier. Produktion av kundspecifika projekt görs normalt i Älvängen medan vår enhet i Litauen är väl lämpad för produktion av standardiserade lösningar, gärna i större serier.

Elschema, driftsinstruktioner, provningsprotokoll och tillverkardeklaration är självklara delar av den dokumentation som följder med varje automatikutrustning. Utöver dessa följer vi de specifika krav på dokumentation som respektive projekt kräver.