Gör karriär med oss

Vill du vara med och förändra automationsbranschen? Här hos oss på BS Elcontrol, 15 min från Göteborgs centrum, arbetar du i en stimulerande miljö med kunniga kollegor och innovativa tekniska lösningar. Vi är Sveriges och Norges ledande leverantör av automatikutrustning för styrning av kyl- och frysanläggningar och hoppas att du vill vara med och ta oss in i framtiden.

Current open positions
Last application date

Elmontör

2024-09-02

BS Elcontrol are looking for Elmontör

BS Elcontrol är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Vi marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Idag är vi 50 anställda och finns med konstruktion och produktion i Älvängen utanför Göteborg. Vårt dotterbolag i Siauliai i Litauen står för produktionen av standardiserande lösningar i stora serier. Våra tjänster är anpassade för att vi ska kunna hjälpa kunderna med hela kedjan – från idé till driftsatt lösning.

 

BS Elcontrol AB är specialiserade på att konstruera och tillverka apparatskåp. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en Elmontör till vår verkstad i Älvängen.

Arbetet innebär att utifrån elritningar självständigt montera och koppla apparatskåp. Du är även med i provningen av det byggda skåpet tillsammans med Provningsansvarig.

Du kommer att ingå i en stab på ca 20 medarbetare och rapporterar till Produktionsansvarig.

Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ansvarskänsla. Du får gärna ha elutbildning på gymnasienivå men viktigast av allt är att du har en vilja att utvecklas och att bli riktigt duktig i din yrkesroll.

Socialt är Du en stabil, trygg och stresstålig person. Du är glad, positiv och ödmjuk. Vi erbjuder ett arbete i ett marknadsledande företag med det lilla teamets flexibilitet. Vi gör alla vårt yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och börjar med en provanställning på 6 månader.
Lön enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar kandidater löpande.
Ansökan skickar du till jennie.krafft@bselcontrol.se

För mer information är du välkommen att besöka oss på www.bselcontrol.se eller kontakta
vår Produktionschef Jennie Krafft, 0736-941038.

Ansök

Här är arbetsmiljön viktig

Arbetsmiljön är allt det vi har omkring oss på jobbet – arbetsredskap och maskiner liksom luft, ljud och ljus. Men också hur vårt arbete är organiserat och hur vi trivs med att vara på jobbet. För oss på BS Elcontrol är det en självklarhet att hela tiden verka för en riktigt bra arbetsplats för alla. Vem du än är. För att säkra detta gör vi regelbundna arbetsmiljöronder.
På BS Elcontrol blir du som anställd bjuden på frukost varje dag, vilket är ett trevligt tillfälle att i lugn och ro bekanta dig med dina kollegor. Dessutom anordnar vi gemensamma aktiviteter, där vi ex. reser bort tillsammans. BS Elcontrol verkar också för en god hälsa och har varit Hälsodiplomerade sedan 2004, där vi subventionera kostnader för fysisk träning och massage samt bjuder regelbundet in föreläsare med hälsofokus.

right-img