Gör karriär med oss

Vill du vara med och förändra automationsbranschen? Här hos oss på BS Elcontrol, 15 min från Göteborgs centrum, arbetar du i en stimulerande miljö med kunniga kollegor och innovativa tekniska lösningar. Vi är Sveriges och Norges ledande leverantör av automatikutrustning för styrning av kyl- och frysanläggningar och hoppas att du vill vara med och ta oss in i framtiden.

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid varmt välkommen att skicka ditt CV till oss för en spontanansökan.

Här är arbetsmiljön viktig

Arbetsmiljön är allt det vi har omkring oss på jobbet – arbetsredskap och maskiner liksom luft, ljud och ljus. Men också hur vårt arbete är organiserat och hur vi trivs med att vara på jobbet. För oss på BS Elcontrol är det en självklarhet att hela tiden verka för en riktigt bra arbetsplats för alla. Vem du än är. För att säkra detta gör vi regelbundna arbetsmiljöronder.
På BS Elcontrol blir du som anställd bjuden på frukost varje dag, vilket är ett trevligt tillfälle att i lugn och ro bekanta dig med dina kollegor. Dessutom anordnar vi gemensamma aktiviteter, där vi ex. reser bort tillsammans. BS Elcontrol verkar också för en god hälsa och har varit Hälsodiplomerade sedan 2004, där vi subventionera kostnader för fysisk träning och massage samt bjuder regelbundet in föreläsare med hälsofokus.

right-img