Kylautomation

Vi hjälper dig
att hålla kylan

Som Sveriges och Norges ledande leverantör av automatikutrustning styr vi dina kyl- och frysanläggningar med skräddarsydda lösningar och en följsam support.

Case

Automation för ICA-butikens nya kylsystem

Elektrokyl Energiteknik AB är ett lokalt starkt förankrat entreprenadföretag som varit verksamma sedan 1945 i Borås, idag med ca 40 anställda. De erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation åt såväl företag som privatpersoner. Med rätt dimensionerade installationer och underhåll av befintliga anläggningar hjälper de sina kunder till ett optimalt energiutnyttjande.

När Elektrokyl Energiteknik AB fick i uppdrag att ta fram ett helt nytt kylsystem till Ica Tornet i Ulricehamn, anlitade de BS Elcontrol till att fram automationsskåp för livsmedelskylan.

Automation för ICA-butikens nya kylsystem
left-img
right-img
left-img
– Samarbetet fungerar jättebra, vi har samverkat från och till under 30 år och vet precis var vi har varandra. BS vet vad vi behöver och leveransen är pålitlig. I Ulricehamn var det viktigt att butiken fungerade så bra som möjligt medan man byggde om, vilket ställde krav på god kommunikation och planering från alla inblandade. Vi tog fram ett förfrågningsunderlag kring hur skåpet skulle byggas, som BS byggde och levererade inom överenskommen tid. Och tillsammans gjorde vi slutkunden nöjd och belåten, säger Henrik Julander på Elektrokyl Energiteknik AB.

Fler branschlösningar

Industri

Read more

Fastighet

Read more

Process

Read more

Marin

Read more