Marinautomation

Trygg styrning av elsystemet ombord

Vi konstruerar, monterar och testar automatikutrustning för fartyg, färjor och marina kylanläggningar – inklusive start, kontroll och övervakning av alla system ombord.

Case

Trygg styrning av
elsystemet ombord

PTG Kuldeteknisk är en av Norges största kylentreprenörer. Man hjälper till att öka lönsamheten och förbättra energieffektiviteten för sina kunder inom bl.a. marina-, industriella marknader – där man utvecklar och levererar miljövänliga lösningar för kylning, isbildning, frysning, tining och uppvärmning.

När PTG hade i uppdrag att leverera kylsystem med extraktion av värme vid Tromsøterminalen 30338, tog man hjälp av BS Elcontrol.

Trygg styrning av <br />elsystemet ombord
left-img
– Utmaningen i projektet var att styrkorten måste vara i frysen, så utrustningen behövde väljas efter att den kunde stå i ett rum som konstant håller -23 grader. BS Elcontrol anlitades för att ta fram skåp med försörjningskort för frysfack, fördelningskort för automatik i maskinrummet och gaslarmskort. När vi anlitar en underleverantör är det viktigt att de levererar i tid och med högsta kvalitet. Och BS Elcontrol är ett tryggt företag att arbeta med. De håller bra koll på beställningsordern och är vakna på om det är något vi kan behöva göra annorlunda vid konstruktionen av korten. Vi har samarbetat i många år, ända sedan starten av PTG, och deras leverans vid Tromsøterminalen 30338 var precis lika bra som vanligt, säger Erlend Strand på PTG Kuldeteknisk.

Fler branschlösningar

Kyla

Read more

Industri

Read more

Fastighet

Read more

Process

Read more