Fastighetsautomation

Smart elstyrning
i dina lokaler

Som fastighetsägare kan du få en effektivare och mer ekonomisk drift med vårt driftsystem som styr och optimerar förbrukning av el, vatten, ventilation, värme och kyla.

Case

Trygga leveranser av elskåp för elinstallationer

Med cirka 15 000 medarbetare i 10 länder i norra, centrala och östra Europa bidrar Caverion med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. De arbetar i stor utsträckning med elinstallationer från nätverk och fiber upp till högspänning – mot industri och andra projekt.

Caverion har kunskapen och den tekniska kompetensen som krävs för att stödja kundens målsättningar.

Trygga leveranser av elskåp för elinstallationer
left-img
– Våra teknikområden omfattar fastigheters och industriers livscykel från nyinstallation till drift och underhåll, där vi ansvarar för att uppdraget slutförs i linje med de mål som har tagits fram tillsammans med kunden. Under de senaste fem åren har vi anlitat BS Elcontrol som underleverantör för ett antal olika uppdrag. Ibland genom prisbilden och ofta tack vare att det är en trygg aktör att jobba med. De har bra automation- och apparatskåp som vi har köpt mycket av, där vi alltid får leveransen i tid, säger Anders Rasmusson på Caverion Göteborg.

Fler branschlösningar

Kyla

Read more

Industri

Read more

Process

Read more

Marin

Read more