Industriautomation

Effektiv drift
för din produktion

Vi levererar en kostnadseffektiv och problemfri drift av din maskinutrustning med kompetent support och en obruten produktionslina.

Case

Apparatskåp för avvattningsprojekt världen runt

Noxon utvecklar, säljer, tillverkar och servar så kallade dekantercentrifuger som används för att separera partiklar från vätska. De levererar maskiner till kommunala och industriella applikationer över hela världen. Huvudkontoret ligger i Fjärås, strax söder om Kungsbacka men de har även representation i Polen och Finland.

Noxon är ett mycket resultatinriktat företag som sätter en stor stolthet i att alltid leverera på topp, oavsett om de jobbar för ett lokalt reningsverk, en stor biogasanläggning eller kanske ett tvätteri. Och en effektiv avvattning ger såväl kostnadsbesparingar som positiv miljöpåverkan.

Apparatskåp för avvattningsprojekt världen runt
left-img
right-img
left-img
– Vi konkurrerar med stora aktörer som har helt andra resurser och behöver därför ha en kostnadseffektiv nisch för att vara konkurrenskraftiga när vi möter kunder inom främst vatten, biogas, pappersmassa och återvinning. Vi har anlitat BS Elcontrol i tre år för drygt 20 uppdrag i flera olika länder, däribland Sverige, Finland, Ryssland, Ungern och Chile. Tillsammans har vi ett ömsesidigt utbyte för att få kostnaderna och kvalitén att förbättras. Dialogen är väldigt viktig eftersom tekniken och förutsättningarna hela tiden utvecklas. Alla tillvägagångssätt behöver vara förankrade i uppdaterad kunskap och där är BS Elcontrol en stabil och pålitlig samarbetspartner. Vi ritar apparatskåpen i dialog med BS Elcontrol och de levererar på ett korrekt sätt med testprotokoll – och alltid i tid, säger Martin Alfrost på Noxon.

Fler branschlösningar

Kyla

Read more

Fastighet

Read more

Process

Read more

Marin

Read more