Tillbaka till förstasidan Switch to English
 

tjanster_3Hur kan vi stå till tjänst?

Våra tjänster är anpassade för att vi skall kunna hjälpa dig med hela kedjan – från idé till driftsatt lösning. Du väljer själv hur du vill utnyttja oss men vi har kompetensen och drivkraften att vara din kompletta partner för styrning av dina anläggningar.

Teknisk rådgivning

Vi är experter på elteknik och är ditt bollplank i tekniska frågor gällande din applikation. Vi lägger stor vikt på att verkligen lära oss dina förutsättningar. Det skall vara enkelt för dig att göra affärer med oss.

tjanster_1

Projektering

Varje projekt har sina unika förutsättningar och behov. Därför är vi gärna med redan på idé- och planeringsstadiet. Då kan vår erfarenhet och kunskap utnyttjas på bästa sätt.

Elkonstruktion

Våra konstruktörer har lång erfarenhet av automatiklösningar. Det innebär att de snabbt kan sätta sig in i ett problem och ta fram rationella och kostnadseffektiva lösningar, ofta med ett minimum av underlag. Naturligtvis använder vi de senaste CAD- och databasverktygen för en effektiv konstruktion. Vill du att vi använder dina egna konstruktionsunderlag så gör vi naturligtvis det också.

Programmering

PLC, regulatorer och frekvensomformare är vanligt förekommande i de flesta automatiklösningarna. Vi programmerar och funktionstestar logiken och är vana att arbeta med olika fabrikat.

Montering av automatikutrustning

Våra moderna och effektiva verkstäder i Älvängen och Litauen utför byggnation av apparatskåp och automatikutrustning. Skåpen byggs enligt gällande standarder eller utifrån dina specifika krav. Varje skåp byggs enligt våra kvalitetsrutiner och funktionstestas före leverans.

tjanster_2

Dokumentation

Elschema, driftsinstruktioner, provningsprotokoll och tillverkardeklaration är självklara delar av den dokumentation som följder med varje automatikutrustning. Utöver dessa följer vi de specifika krav på dokumentation som respektive projekt kräver.

Drifttagning

Kvittot på ett framgångsrikt uppdrag är när anläggningen fungerar som den skall. Vi kan hjälpa dig med drifttagning och fintrimning av anläggningen för en optimal drift.

Utbildning

Om elteknik inte är din starkaste gren men du har behov av att veta mer för att kunna utveckla dina applikationer och affärer har vi en lösning. Vi hjälper dig med utbildning och kompetensutveckling inom företaget eller hos dina kunder. För det är ju trots allt så att ju fler som har kunskapen, desto enklare blir det att göra affärer med varandra.